zondag 28 augustus 2011

Sporting Harderwijk 2011


Eén van de jaarlijkse tradities bij NODABS is de organisatie van een trialevent tijdens Sporting Harderwijk. Bij dit evenement worden verschillende sporten en culturele elementen samengebracht. Biketrial mag daarbij niet ontbreken en zo is het inmiddels al de vierde editie waarbij we aanwezig mogen zijn. Datum 2011: zaterdag 3 september!


De basis voor de speedtrial

SpeedtrialNieuw voor 2011 is de speedtrial competitie. Hierbij strijden 2 rijders op 2 identieke parcoursen head-to-head voor de overwinning. De snelste wint, een voet aan de grond kost 3 strafseconden. Vooraf is qualificatie verplicht middels een race tegen de klok. Je tijd bepaalt de categorie: Junior, Expert of Elite. Uiteraard zijn er prijzen te verdelen! De speedtrial vervangt de reguliere biketrialcompetitie.


Nieuwe locatieHet evenement is verhuisd naar een nieuwe locatie in Harderwijk: het evenemententerrein aan de Parkweg. Op minder dan een kilometer van het treinstation van Harderwijk (dus loop- en trialfietsafstand) opent het complex met sportvelden en een skatebaan haar deuren voor Sporting Harderwijk!

Programma (ovb)11:00u: Inschrijving open (inschrijfgeld: 5,- euro)
12:00u: Start qualificatieruns
14:00u: Start speedtrial
17:00u: Einde & Prijsuitreiking

Meer info: http://www.sportingharderwijk.nl/ of mail naar info@nodabs.nl

1 opmerking: