vrijdag 30 september 2011

Biketrial in het onderwijs

Docent LO en nieuwsgierig geraakt in de biketrialsport? Of vanuit een ander kader geinteresseerd in biketrial workshops? NODABS heeft ruime ervaring op het gebied van clinics en workshops. Wij werkten reeds samen met o.a. de KNWU en onze tutorials vormden de basis voor de methodische beelden op de dvd "Freebiking voor het voortgezet onderwijs" van het SLO.

Met bijna twee decennia ervaring in de trialsport kent de sport voor ons geen geheimen meer. We dragen deze kennis en ervaring dan ook graag over! Voor onze workshops nemen we een aantal fietsen, beschermers en helmen mee, evenals enkele obstakels. In overleg met u bekijken we welke obstakels er ter plaatse verzorgd kunnen worden. De workshops kunnen zowel binnen (gymzaal) als buiten worden verzorgd. Een spektaculaire demonstratie van de sport is uiteraard inbegrepen!

Indien u meer informatie wenst over onze activiteiten, of een workshop wil aanvragen, stuur dan een email naar info@nodabs.nl. We bekijken graag de mogelijkheden voor uw situatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten